Εμείς θα συνεχίσουμε


Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση της Κύπρου και για να γυρίσουν οι πρόσφυγες στα σπίτια τους. Ας μην ξεχνάμε τον ρόλο της προδοτικής δεξιάς το 2004 που ήταν έτοιμη να υπογράψει το σχέδιο Ανάν που καταργούσε το κράτος της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον ρόλο της ενδοτικής αριστεράς που μιλά για επανένωση και όχι απελευθέρωση από τις τουρκικές κατοχικές δυνάμεις, που μιλά για περιουσιακό και όχι προσφυγικό και που μπερδεύει την εθνική μας ταυτότητα και κυπριακή κρατική υπόσταση με τις «μητέρες πατρίδες». Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να πάμε στην Κερύνεια χωρίς διαβατήριο. Εμείς θα συνεχίσουμε να μιλάμε για κατεχόμενα και όχι για την «άλλη» πλευρά της Κύπρου.

Κανείς δεν μας έπεισε ότι η «ελεύθερη διακίνηση» με διαβατήριο στον τόπο σου, που άρχισε το 1993, ενίσχυσε τη διαπραγματευτική μας ισχύ ως κράτος, κανείς δεν μας έπεισε ότι η αφορολόγητη εργασία των Τουρκοκυπρίων στις ελεύθερες περιοχές βοήθησε την συνύπαρξη των δυο κοινοτήτων, και κανείς δενμας έπεισε ότι η οικονομική ενίσχυση των κατεχομένων από τις επισκέψεις των Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα σταμάτησε το «ψευδοκράτος».

Εμείς θα συνεχίσουμε!

Σ.Α.




Εμείς θα συνεχίσουμε Εμείς θα συνεχίσουμε Reviewed by Antonisgal on 1:19:00 π.μ. Rating: 5

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Wonderful blog! This is very informative site. I am totally pleased by your excellent work. Many thanks for sharing. πυρηνα ειδησεων

Από το Blogger.