Hilary Wainwright στην ΕΡΤ 3: Το τέλος του ελεύθερου λόγου είναι το τέλος της δημοκρατίας

H Hilary Wainwright, αρχισυντάκτρια του περιοδικού Red Pepper, βρέθηκε στο κατειλημμένο κτίριο της ΕΡΤ 3, την μέρα που έπεσε το μαύρο και εξέφρασε την αλληλεγγύη της στους εργαζόμενους που συνέχισαν να εκπέμπουν.

"Είμαι εδώ για να εκφράσω την αλληλεγγύη μου γιατί ο αγώνας σας είναι αγώνας για τη δημοκρατία στην Ευρώπη. Παλεύετε για τους εαυτούς σας αλλά και για εμάς. Το πείσμα σας να μείνετε στον αέρα είναι μάχη για την ευρωπαϊκή δημοκρατία. Γιατί το τέλος του ελεύθερου λόγου είναι το τέλος της δημοκρατίας".

Hilary Wainwright, editor of Red Pepper magazine, was in the occupied building of ERT 3 in Thessaloniki the day when the the Hellenic Broadcasting Corporation (ERT) went dark and expressed her solidarity to the workers of ERT 3 who continue to broadcast until today.


"I am here to give solidarity because your struggle is a struggle for democracy in Europe. Your determination to stay in air is a struggle for european democracy, because the end of free speech is the end of democracy"



Hilary Wainwright στην ΕΡΤ 3: Το τέλος του ελεύθερου λόγου είναι το τέλος της δημοκρατίας Hilary Wainwright στην ΕΡΤ 3: Το τέλος του ελεύθερου λόγου είναι το τέλος της δημοκρατίας Reviewed by Antonisgal on 8:43:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.